ADVERTISEMENT
Home > Types of Businesses > Amateur Sports Team > Basketball Academy - NBA 23 Team Official

Basketball Academy - NBA 23 Team Official

(0 Rate)
(0 Rate)

About :

Coach : HAJRADIN ZEKA Kosovo,Pejë
ADVERTISEMENT

Other Information

Parking:

Parking available ,Street parking ,Valet parking
Inappropriate listing?Request for Deletion
Close request for deletion form
ADVERTISEMENT

Featured Articles:

2021-07-30

Në shitje #forsale 🏀 nTë punuara në mënyren më profesionale nga treneri jonë💯👏

2021-07-27

Sot më ndryshe 🌊☀️ aktivitet jasht fushës së basketbollit n⛹🏽‍♀️⛹🏻‍♂️ Një grup i akademisë sonë në pishinën Euro Park Zllakuqan 🏊🏼‍♂️🏊‍♀️ 🥳

2021-06-16

Sot, me rastin e ditës së çlirimit të Pejës nnNBA 23 & AFK

ADVERTISEMENT
2021-06-16

Fotografi nga aktiviteti Mini-Turneu organizuar nga NBA 23 bashkpunim me AFK për nderë të ditës së çlirimit të qytetit të Pejës n3x3 🏀⛹️⛹🏽‍♀️ Pjesmars ishin gjeneratat U6 deri në U12 të akademisë sonë nnOrganizator Hajradin Zeka nFaleminderit për mbështetje Komuna e Pejës dhe AFK n16.06.2021

ADVERTISEMENT

2021-06-16

Fotografi nga aktiviteti Mini-Turneu organizuar nga NBA 23 bashkpunim me AFK për nderë të ditës së çlirimit të qytetit të Pejës n3x3 🏀⛹️⛹🏽‍♀️ Pjesmars ishin gjeneratat U6 deri në U12 të akademisë sonë nnOrganizator Hajradin Zeka nFaleminderit për mbështetje Komuna e Pejës dhe AFK n16.06.2021

2021-06-12

🔝👏👏💪

ADVERTISEMENT
2021-06-11

Let’s play 3x3 🏀⛹🏻‍♂️

ADVERTISEMENT

2021-06-05

🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♂️ Nga 4 vjeç tek #NBA23 🥇 nnFaleminderit që jeni pjesë e jona 🥰♥️ 💪

2021-06-05

Hii Saturday 🏀♥️🏃🏽‍♂️🏃🏻‍♀️

ADVERTISEMENT

Similar Places:

Wall Breaker Racing is an RC hobby page covering RC...
AVTC is a British Triathlon affiliated club, based in Abingdon,...
Welcome to Abingdon Hockey Club, where we welcome anyone who...
ADVERTISEMENT
Our clubnights are on Thursdays 7.30pm until 10.30pm. We play...
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Kryptonite Fastpitch Softball is a nonprofit organization, focused on helping...
ADVERTISEMENT
Banter page. Will do quizzes/Upload funny pics Like The Page...
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ
our team ABBOTONION ! I am pleased to be a...
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT